START
O NAS
MIĘSO Z KURCZAKA
MIĘSO Z INDYKA
BAADER
ZEZWOLENIA
BLOG
KONTAKT
START
O NAS
MIĘSO Z KURCZAKA
MIĘSO Z INDYKA
BAADER
ZEZWOLENIA
BLOG
KONTAKT
MIĘSO Z KURCZAKA
RED BAADER 3 mm
BIAŁKO
14-18 %
TŁUSZCZ
18 + – 2 %
WODA
MAX 70 %
WAPŃ
MAX 0,1 %
WHITE BAADER 4 mm
BIAŁKO
14-18 %
TŁUSZCZ
10 + – 2 %
WODA
MAX 70 %
WAPŃ
MAX 0,1 %
MDM 1 mm
BIAŁKO
14-17 %
TŁUSZCZ
18 + – 2 %
WODA
MAX 75 %
WAPŃ
MAX 0,1 %
MDM EKSTRA
BIAŁKO
14-18 %
TŁUSZCZ
13 + – 2 %
WODA
MAX 75 %
WAPŃ
MAX 0,1 %