Mięso z indyka Forma pakowania goły blok / poliblokpaleta drewniana jednorazowa/ drewniana euro/ plastikowa H1waga jednostkowa palety mrożonego towaru: 780 – 1080 kg Rodzaj zamrażania owiewowe / kontaktowe Terminy przydatności dla produktu mrożonego: 6-12 miesięcy,dla produktu schłodzonego: 1 doba Baader i MOM Baader czerwony 3/4/5 mm Białkonie mniej niż 14 %Tłuszcznie więcej niż 20 %Wodanie więcej niż 70 %Wapńnie więcej niż 800 mg/ kg Mięso drobne 3/4/5 mm Białkonie mniej niż 15 %Tłuszcznie więcej niż 18 %Wodanie więcej niż 70 %Wapńnie więcej niż 400 mg/ kg Mom z indyka Białkonie mniej niż 12 %Tłuszcznie więcej niż 20 %Wodanie więcej niż 75 %Wapńnie więcej niż 1000 mg/ kg Mom z indyka ekstra Białkonie mniej niż 14 %Tłuszcznie więcej niż 15 %Wodanie więcej niż 75 %Wapńnie więcej niż 1000 mg/ kg Elementy drobiowe z indyka: Filet z indyka Mięso z podudzia z indyka Podudzie z indyka bez kości Podudzie z indyka Skórki z indyka Skrzydło z indyka bez kości, bez skóry Skrzydło z indyka bez kości, ze skórą Skrzydło z indyka Trymming jasny z indyka Udo z indyka bez kości, bez skóry Udo z indyka bez kości, ze skórą