Mięso z indyka

Forma pakowania
  • goły blok / poliblok
  • paleta drewniana jednorazowa/ drewniana euro/ plastikowa H1
  • waga jednostkowa palety mrożonego towaru: 780 – 1080 kg
Rodzaj zamrażania
  • owiewowe / kontaktowe
Terminy przydatności
  • dla produktu mrożonego: 6-12 miesięcy,
  • dla produktu schłodzonego: 1 doba

Baader i MOM

Baader czerwony 3/4/5 mm

Białko

nie mniej niż 14 %

Tłuszcz

nie więcej niż 20 %

Woda

nie więcej niż 70 %

Wapń

nie więcej niż 800 mg/ kg

 

Mięso drobne 3/4/5 mm

Białko

nie mniej niż 15 %

Tłuszcz

nie więcej niż 18 %

Woda

nie więcej niż 70 %

Wapń

nie więcej niż 400 mg/ kg

Mom z indyka

Białko

nie mniej niż 12 %

Tłuszcz

nie więcej niż 20 %

Woda

nie więcej niż 75 %

Wapń

nie więcej niż 1000 mg/ kg

Mom z indyka ekstra

Białko

nie mniej niż 14 %

Tłuszcz

nie więcej niż 15 %

Woda

nie więcej niż 75 %

Wapń

nie więcej niż 1000 mg/ kg

Elementy drobiowe z indyka:

Filet z indyka
Mięso z podudzia z indyka
Podudzie z indyka bez kości
Podudzie z indyka
Skórki z indyka
Skrzydło z indyka bez kości, bez skóry
Skrzydło z indyka bez kości, ze skórą
Skrzydło z indyka
Trymming jasny z indyka
Udo z indyka bez kości, bez skóry
Udo z indyka bez kości, ze skórą
Udo z indyka bez kości, bez skóry