Mięso z indyka
Forma pakowania
- goły blok / poliblok
- paleta drewniana jednorazowa/ drewniana euro/ plastikowa H1
- waga jednostkowa palety mrożonego towaru: 780 – 1080 kg
Rodzaj zamrażania
- owiewowe / kontaktowe
Terminy przydatności
- dla produktu mrożonego: 6-12 miesięcy,
- dla produktu schłodzonego: 1 doba
Baader i MOM
Baader czerwony 3/4/5 mm
Białko | nie mniej niż 14 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 20 % |
Woda | nie więcej niż 70 % |
Wapń | nie więcej niż 800 mg/ kg |
Mięso drobne 3/4/5 mm
Białko | nie mniej niż 15 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 18 % |
Woda | nie więcej niż 70 % |
Wapń | nie więcej niż 400 mg/ kg |
Mom z indyka
Białko | nie mniej niż 12 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 20 % |
Woda | nie więcej niż 75 % |
Wapń | nie więcej niż 1000 mg/ kg |
Mom z indyka ekstra
Białko | nie mniej niż 14 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 15 % |
Woda | nie więcej niż 75 % |
Wapń | nie więcej niż 1000 mg/ kg |
Elementy drobiowe z indyka:
Filet z indyka
Mięso z podudzia z indyka
Podudzie z indyka bez kości
Podudzie z indyka
Skórki z indyka
Skrzydło z indyka bez kości, bez skóry
Skrzydło z indyka bez kości, ze skórą
Skrzydło z indyka
Trymming jasny z indyka
Udo z indyka bez kości, bez skóry
