Baader i MOM
Mom baader czerwony 3/4/5 mm
Białko | nie mniej niż 14 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 20 % |
Woda | nie więcej niż 70 % |
Wapń | nie więcej niż 800 mg/ kg |
Mięso drobne 3/4/5 mm
Białko | nie mniej niż 15 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 18 % |
Woda | nie więcej niż 70 % |
Wapń | nie więcej niż 400 mg/ kg |
Mom z kurczaka
Białko | nie mniej niż 12 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 20 % |
Woda | nie więcej niż 75 % |
Wapń | nie więcej niż 1000 mg/ kg |
Mom z kurczaka ekstra
Białko | nie mniej niż 14 % |
Tłuszcz | nie więcej niż 15 % |
Woda | nie więcej niż 75 % |
Wapń | nie więcej niż 1000 mg/ kg |
Elementy drobiowe z kurczaka:
Filet z kurczaka
Noga z kurczaka
Podudzie z kurczaka
Skórki z kurczaka
Trymming jasny z kurczaka
Udo z kurczaka
Udo z kurczaka ze skórą